Ilse Colijn
Dieptepsycholoog

Werkwijze

Voor iedereen die bewust wil worden

Ik kan op drie manieren iets voor je betekenen; In de Therapie, tijdens de SelfDiscovery Sprint en voor de kleintjes in KindKracht.


Therapie draait om het bekijken en onderzoeken van onbewuste patronen en drijfveren van de psyche. Ze kenmerken je. Dit maakt jou tot een uniek mens, anders dan elk ander mens. Overigens zijn deze patronen niet altijd dienend en kunnen ze ervoor zorgen dat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt. Herken je dit? Door deze valkuilen te onderzoeken en de vragen die ik je ga stellen, ga je je eigen manier van denken en voelen leren doorgronden. In de therapie leggen we de verbinding tussen het bewuste en het onbewuste. Door inzicht te krijgen in jouw unieke binnenwereld, ontstaat automatisch gedragsverandering aan de buitenkant. Ik begeleid je op je weg naar authenticiteit waarin jouw antwoord jouw antwoord is.

Plan een afspraak


SelfDiscovery Sprint is een kort coachingsprogramma van 2 uur waarbij we aan de slag gaan met een concrete vraag. Heb je snel een antwoord nodig op een vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Dan is dit een zeer geschikt programma voor jou. Ik maak gebruik van een effectief instrument om je potentie zichtbaar te krijgen. Dit benutten we tijdens de sessie waardoor deze snel en leuk verloopt. 

De tool krijg je voorafgaand aan de 2 uur durende sessie thuisgestuurd en zal ongeveer 5 minuutjes voorbereidingstijd in beslag nemen.

Ik voorzie je tijdens de sessie van adviezen waarmee jij tot jouw antwoord komt en weer door kan!


Aanmelden


KindKracht is voor de allerkleinsten. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij mij terecht. Ik help omgaan met de veeleisende maatschappelijke verwachtingen. KindKracht is een holistische, coachende aanpak waarbij ik veel gebruik maak van dromen, tekeningen en symbolen. De hulpvraag van de ouders gebruik ik als uitgangspunt en is ook de start. Daarbij zijn de kinderen leidend in het verloop van de sessies. Kampt jouw kind, tiener of adolescent met buikklachten, overmatig dromen, slaapproblemen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel of genderissues? Op een rustige, geduldige manier praat ik met je kind om zicht te krijgen op de oorsprong van de problemen, help ik je kind hiermee om te kunnen gaan en voorzie ik jou als ouder(s)/verzorger(s) van adviezen en een even warm luisterend oor waar nodig.

KindKracht begint met een intake met de ouder(s)/verzorger(s), dan 3 sessie met het kind en daarna een evaluatiemoment met de ouder(s)/verzorger(s).

Aanmelden